Fail-Over

WIXX har valgt produkter med stor omhu, som har en høj teknologisk standard.

Hvis du gerne vil undgå unødigt tab af både data, dyrebar tid og penge, kan vi hos WIXX.dk hjælpe dig med at etablere en løsning, som altid sikrer dig, at din internetforbindelse er online. Det er velkendt, at eksempelvis vejarbejde kan føre til, at kabler bliver gravet over – eller der kan på anden vis opstå problemer, der forårsager et øjeblikkeligt og muligvis langvarigt tab af internetforbindelse. Få installeret Fail-Over og undgå:

  • Afbrydelse af arbejdet
  • Tab af data
  • Økonomiske tab

Der kan være mange forskellige grunde til, at du pludselig mister forbindelsen til nettet, men med vores løsning er du sikret den såkaldte redundante løsning. Det vil sige, at dit net automatisk skifter over til mobilnettet, hvis der sker forstyrrelser. Du er i øvrigt sikret en 4G-forbindelse og vil derfor opleve en meget tilfredsstillende hastighed.

Fail-Over med overlegen teknik

Med 2x2 MiMo 4G/LTE får du et topmoderne udstyr. MiMo står for Multiple input Multiple output og er en form for antenneteknologi, hvor du kan øge hastigheden markant. Med MiMo kan du på samme tid sende mere data på den samme kanal. Og derfor skal du faktisk benytte specielle 4G-antenner eller to separate antenner.

Der er også mulighed for at knytte to forskellige sim-kort til installationen. Det giver dig en yderligere sikkerhed, da du ved nedbrud af Wi-Fi får mulighed for at koble dig på to forskellige net. I det hele taget er der tale om en løsning, som er meget sikker, fuldstændig stabil og leverer en høj hastighed.

Skal vi sikre din adgang til nettet?

Hvis du har en virksomhed, der har behov for konstant adgang til internettet, kan vi hos WIXX.dk hjælpe dig med en løsning, som aldrig fejler. Vi hjælper naturligvis med installationen og rådgiver dig, så du får den Fail-Over, der passer til dine behov.

Kontakt os

Sammen finder vi den bedste løsning

Udendørs Wi-Fi løsning

Her finder du løsningen til f.eks. lystbådehavne, campingpladser, byggepladser, m.m.

4G Wi-Fi

4G WiFi er internet / data forbindelse specielt til køretøjer, M2M, (last)biler, skurvogne, m.m

Point to Point Wi-Fi løsning

Til f.eks. dataforbindelse mellem 2 bygninger eller Ip-cam på remote lokation.

Kompleks Wi-Fi løsning

Løsningen til mange samtidige bruger. Eksempelvis færgeoverfarten, stadioner, m.m.

Fail-Over

Undgå nedbrud. Denne løsning sørger for en redundant internetforbindelse.

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen til højre, eller kontakt ring på 74407060