Wi-Fi til udendørs

WIXX har valgt produkter med stor omhu, som har en høj teknologisk standard.

Udendørs Wi-Fi til store arealer udenfor

Der stilles større og større krav til, at der altid er adgang til et funktionelt og hurtigt Wi-Fi – også uden for hjemmets fire vægge. Hos WIXX.dk er vi eksperter i at finde den rette løsning til dig, og vi har stor erfaring med at installere Wi-Fi, som fungerer stabilt og upåklageligt udendørs. Et udendørs Wi-Fi kan blandt andet bruges disse steder:

  • Havneområder
  • Feriecentre
  • Sommerhusområder
  • Forlystelsesparker

Hos WIXX.dk skaber vi løsninger på et højt niveau og sørger for, at den enkelte opsætning altid lever op til de krav, du har til et trådløst Wi-Fi. Derfor er det også vigtigt, at du anskaffer dig udstyr af høj kvalitet. Vi er hos WIXX.dk særdeles opmærksomme på den del af samarbejdet, og vi benytter os naturligvis udelukkende af Wi-Fi, som er gennemtestet og allerede har bevist sit værd.

Teknikken er i top

Dit udendørs Wi-Fi leveres blandt andet med MESH, som sikrer dig, at din hastighed altid forbliver den samme, uanset hvor du befinder dig. Ligesom funktionen BYOD (Bring Your Own Device) sikrer, at alle har let adgang og mulighed for at koble sig på det udendørs Wi-Fi. Det gør brugeroplevelsen langt bedre, da der ikke skal foretages manuelle opsætninger.

Lad os også nævne funktionen Radius. Med den sikrer du dit Wi-Fi på en let og elegant facon, hvor du ikke længere behøver at uddele adgangskoder. Hele denne proces klarer Radius-serveren – og det foregår naturligvis fuldt automatiseret.

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for et udendørs Wi-Fi, der både er stabilt og skalerbart, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til at finde præcis den løsning, som du har brug for, og vi sørger naturligvis for, at systemet upåklageligt kommer op at køre med det samme.

Kontakt os

Sammen finder vi den bedste løsning

Udendørs Wi-Fi løsning

Her finder du løsningen til f.eks. lystbådehavne, campingpladser, byggepladser, m.m.

4G Wi-Fi

4G WiFi er internet / data forbindelse specielt til køretøjer, M2M, (last)biler, skurvogne, m.m

Point to Point Wi-Fi løsning

Til f.eks. dataforbindelse mellem 2 bygninger eller Ip-cam på remote lokation.

Kompleks Wi-Fi løsning

Løsningen til mange samtidige bruger. Eksempelvis færgeoverfarten, stadioner, m.m.

Fail-Over

Undgå nedbrud. Denne løsning sørger for en redundant internetforbindelse.

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen til højre, eller kontakt ring på 74407060