Hotspot Gæsteadgang

WIXX har valgt produkter med stor omhu, som har en høj teknologisk standard.

Med en hotspot gæsteadgang kan du give kunder og besøgende mulighed for at logge på dit netværk med en såkaldt gæsteadgang. Det betyder, at du ikke går på kompromis med sikkerheden på dit eget netværk, men alligevel kan tilbyde fremmede mennesker en gratis adgang til netværket. Du kan eksempelvis anvende hotspot gæsteadgang her:

  • I virksomheder, der ofte får besøgende
  • På mindre caféer eller lignende
  • I idrætsklubber

Hotspot gæsteadgang er en meget fin måde at servicere kunder og besøgende på. Og da vi hos WIXX.dk tilmed kan levere en løsning, hvor du slipper for besværlige adgangskoder, er der tale om et produkt med en meget høj grad af brugervenlighed. Både med hensyn til din virksomhed og med hensyn til dine besøgende.

Hotspot gæsteadgang og moderne teknik

Når du skal implementere sådan en løsning, skal du også tænke over, om du eventuelt har brug for en central server. Det kan for eksempel være en mulighed, hvis du har behov for hotspot gæsteadgang på flere lokationer. Her kan vi fra WIXX.dk være dig behjælpelig med at finde den løsning, der med det samme indfrier dine behov.

Hos WIXX.dk er vi specialister i at opsætte hotspot gæsteadgang, og vi tager højde for alle mulige tænkelige scenarier, når vi installerer løsningen. Det kan blandt andet dreje sig om det antal brugere, som løsningen skal passe til. Og vi gør naturligvis også meget ud af at sørge for, at netværket på alle måder lever op til gældende standarder.

Ring eller skriv til os allerede i dag

Hvis du har brug for hjælp til opsætning og konfigurering af hotspot gæsteadgang, kan du kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde præcis den løsning, som opfylder dine behov.

Kontakt os

Sammen finder vi den bedste løsning

Udendørs Wi-Fi løsning

Her finder du løsningen til f.eks. lystbådehavne, campingpladser, byggepladser, m.m.

4G Wi-Fi

4G WiFi er internet / data forbindelse specielt til køretøjer, M2M, (last)biler, skurvogne, m.m

Point to Point Wi-Fi løsning

Til f.eks. dataforbindelse mellem 2 bygninger eller Ip-cam på remote lokation.

Kompleks Wi-Fi løsning

Løsningen til mange samtidige bruger. Eksempelvis færgeoverfarten, stadioner, m.m.

Fail-Over

Undgå nedbrud. Denne løsning sørger for en redundant internetforbindelse.

 

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen til højre, eller kontakt ring på 26 80 80 25