Social Wi-Fi

WIXX har valgt produkter med stor omhu, som har en høj teknologisk standard.

Social Wi-Fi – Login via Social Media og hold kontakt med dine kunder!

Social Wi-Fi er en enestående mulighed for, at du kan få kontakt med dine kunder. Det fungerer på den måde, at dine besøgende kommer til en landingsside, hvor de kan koble sig på det sociale Wi-Fi. Kunder og besøgende kan for eksempel logge på via Facebook eller en anden social konto. Hurtig, enkelt og effektivt. Det giver dig flere fordele:

  • Du får eksempelvis oplysninger om personens køn, alder og hjemsted
  • Du kan lynhurtigt igangsætte email-marketing
  • Du får efterhånden opbygget en stor mængde af data omkring dine besøgende, hvilket kan hjælpe dig med at optimere kunderejse, brand og lignende

Hos WIXX.dk har vi stor ekspertise i at hjælpe virksomheder med at sætte social Wi-Fi op og på den måde bidrage til, at du får alle muligheder for at optimere din forretning på baggrund af meget få kroner. Viden om dine kunder og besøgende er guld værd, og med en løsning a la social Wi-Fi får du præcis det.

Få en moderne løsning

Når du tilbyder dine besøgende at logge ind på dit netværk via Facebook, Instagram eller Twitter, skal du naturligvis sørge for, at dit netværk og Wi-Fi indfrier de forventninger, som dine kunder og besøgende har. Hos WIXX.dk har vi både den fornødne ekspertise og erfaring med opsætning og konfigurering af disse løsninger, så du roligt kan læne dig tilbage og vente på, at dine kunders data kommer til dig.

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, kan vi hos WIXX.dk hjælpe dig. Vi sætter en ære i at optimere dine systemer, så de altid fungerer tilfredsstillende – og vi finder altid den løsning, der på alle fronter hjælper dig bedst med at opnå dine ønskede resultater. 

Skal vi hjælpe dig?

Ring eller skriv til os i dag, så vi sammen kan undersøge, hvordan vi bedst hjælper dig med at komme i gang med social Wi-Fi.

Kontakt os

Sammen finder vi den bedste løsning

Udendørs Wi-Fi løsning

Her finder du løsningen til f.eks. lystbådehavne, campingpladser, byggepladser, m.m.

4G Wi-Fi

4G WiFi er internet / data forbindelse specielt til køretøjer, M2M, (last)biler, skurvogne, m.m

Point to Point Wi-Fi løsning

Til f.eks. dataforbindelse mellem 2 bygninger eller Ip-cam på remote lokation.

Kompleks Wi-Fi løsning

Løsningen til mange samtidige bruger. Eksempelvis færgeoverfarten, stadioner, m.m.

Fail-Over

Undgå nedbrud. Denne løsning sørger for en redundant internetforbindelse.

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen til højre, eller kontakt ring på 74407060