Wi-Fi til indendørs

WIXX har valgt produkter med stor omhu, som har en høj teknologisk standard.

Indendørs Wi-Fi – stabilitet og sikkerhed  

Hvis du er på udkig efter den bedste løsning inden for indendørs Wi-Fi, kan vi hos WIXX.dk tilbyde dig en løsning, der på alle målte parametre kan give dig det optimale udbytte. Vi sørger for, at du får præcis den løsning, som passer til dine behov, og vi har stor erfaring med at installere indendørs Wi-Fi på blandt andet disse steder:

  • Mindre kontorer
  • Restauranter
  • Mødelokaler

Når vi hos WIXX.dk går i gang med at installere dit nye indendørs Wi-Fi, tager vi naturligvis hensyn til alle de forhold, som gør sig gældende hos netop dig. Skal der opsættes større indendørs Wi-Fi, benytter vi os af Cloud Management. Det er den perfekte løsning, hvis du skal sørge for, at tusindvis af mennesker har adgang til netværket på samme tid. Den løsning anbefaler vi til skoler, biblioteker og andre steder, hvor du kan forvente et stort pres på teknikken.

Vores Wi-Fi er den topmoderne løsning

Udover at du altid kan regne med at være online, får du en række ekstra features med i købet. Blandt andet Radius AAA, der sikrer dit Wi-Fi mod uvelkomne gæster, ligesom netværket er sat op til at kunne håndtere alle de forskellige smartphones, laptops og tablets, som dine brugere medbringer.

Og med Cloud Management kan vi nemt holde øje med dit Wi-Fi og hele tiden sikre os, at der ikke sker utilsigtede hændelser, da vi meget hurtigt kan reagere på uønsket aktivitet. Det er din sikkerhed for at have et Wi-Fi, der bare kører, uden at du skal tænke over det.

Ring eller skriv til os

Hvis du har spørgsmål til installering af indendørs Wi-Fi, kan du ringe eller skrive til os. Vi hjælper dig meget gerne med at skræddersy din næste løsning, så både du og dine brugere får en sikker og hurtig oplevelse på nettet.

Kontakt os

Sammen finder vi den bedste løsning

Udendørs Wi-Fi løsning

Her finder du løsningen til f.eks. lystbådehavne, campingpladser, byggepladser, m.m.

4G Wi-Fi

4G WiFi er internet / data forbindelse specielt til køretøjer, M2M, (last)biler, skurvogne, m.m

Point to Point Wi-Fi løsning

Til f.eks. dataforbindelse mellem 2 bygninger eller Ip-cam på remote lokation.

Kompleks Wi-Fi løsning

Løsningen til mange samtidige bruger. Eksempelvis færgeoverfarten, stadioner, m.m.

Fail-Over

Undgå nedbrud. Denne løsning sørger for en redundant internetforbindelse.

Skal vi arbejde sammen?

Har du nogle spørgsmål så udfyld kontaktformularen til højre, eller kontakt ring på 74407060